Keuzekorting! 10% korting op de gehele collectie met code: BOUF10

Vind hier een bandana & boerenzakdoek in diverse kleuren, prints en maten. Bandana's en boerenzakdoeken voor dames, heren en kinderen. Gebruik de boerenzakdoek als bandana, voor feestdagen, feestjes, bedrijfsuitjes of stoere verkleedpartijen. 

47 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De Bandana

De bandana's zijn weer helemaal hot. Het mooiste aan deze accessoire is dat de bandana op allerlei manieren te dragen is. Zo droegen de Wild West Cowboys de bandana om hun nek of over hun mond heen, droegen in de jaren 80 diverse bands bandana's met hun logo's en werd de bandana in de jaren 90 gebruikt als hip mode-accessoire voor de vrouw. 

Boerenzakdoeken

Een veel gebruikte term voor de bandana is ook de boerenzakdoek. Boerenzakdoeken worden veel gebruikt bij bedrijfsuitjes, (kinder)feestjes en evenementen. De boerenzakdoeken zijn in diverse kleuren en prints te krijgen. De boerenzakdoeken zijn gemaakt van katoen en in standaardmaten (50x50 cm en 55x55 cm) te verkrijgen. 

Eventueel zijn de bandana's & boerenzakdoeken ook in grotere maten te verkrijgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bandana's voor heren, dames en kinderen

Vind bij bouFFante de grootste online collectie bandana's voor heren, dames en kinderen. De bandana's & boerenzakdoeken zijn unisex, perfect te gebruiken voor zowel mannen als vrouwen. Voor hoofd, nek, mond en als accessoire.