Facebook Pixel

Cadeaukaarten

bouFFante hanteert naast haar algemene voorwaarden ook aanvullende cadeaukaartvoorwaarden. Deze zijn van toepassing op de door bouffante.nl en bouffante.be uitgegeven cadeaukaarten. Door aanschaf van een cadeaukaart aanvaard u automatisch deze voorwaarden.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door bouffante.nl en bouffante.be uitgegeven cadeaukaarten die worden verkocht door bouFFante.com.
 2. Iedere cadeaukaart is voorzien van een unieke code. Dit kan een nummercode en/of pincode en/of tekstcode zijn. Iedere cadeaukaart wordt slechts één maal verstrekt. U dient de cadeaukaart (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. 
 3. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats.
 4. De cadeaukaart is te activeren in uw 'winkelwagentje' of eventueel in de tweede stap van het betaalproces. U kunt de code toevoegen onder de het kopje 'voeg kortingscode in'. 
 5. De cadeaukaarten zijn twee jaar geldig na uitgifte. De dag van bestelling is de startdatum van de geldigheidsduur.
 6. Cadeaukaarten zijn alleen in te wisselen bij aankopen gedaan op bouffante.nl of bouffante.be. 
 7. De cadeaukaarten zijn niet te gebruiken bij openstaande bestellingen en de cadeaukaarten of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld. Tevens kan de cadeaukaart niet worden geretourneerd.
 8. De restwaarde van de cadeaukaart kan niet worden gebruikt voor nieuwe bestellingen. 
 9. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaukaart, dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden.
 10. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van cadeaukaarten wordt ontzegd.
 11. Deze voorwaarden kunnen na verloop van tijd wijzigen. Door gebruik te maken van de cadeuakaart, accepteert u automatisch deze voorwaarden. 
 12. Per bestelling kunt u 1 code inwisselen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de cadeaukaart of ervaart u problemen bij het verzilveren van de cadeaukaart, neem dan contact met ons op.