• Uit voorraad geleverd
  • Niet tevreden? Geld terug
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 18:00 besteld is volgende dag in huis*
  • Achteraf betalen mogelijk

Retourneren & Ruilen

Het kan helaas gebeuren dat jouw artikelen toch niet helemaal naar wens zijn. Bij bouFFante.com doen we er alles aan om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of zijn er onduidelijkheden, aarzel dan niet om ons te contacteren! 


Retourneren

Alle artikelen (ook uit de sale) kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Zijn jouw artikelen toch niet helemaal naar wens? Ons stappenplan beschrijft duidelijk hoe de artikelen geretourneerd moeten worden:


1.
 Na ontvangst heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Na deze melding heeft u nog 14 dagen om de producten terug te sturen. De geretourneerde artikelen zijn hierbij (indien redelijkerwijs mogelijk) ongedragen, onbeschadigd en (indien van toepassing) voorzien van aangehechte labels. LET OP: de retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

2. Vul u contactgegevens, factuurnummer en reden van retour in op het retourformulier dat in het pakket zit. Mocht u het formulier kwijt zijn, dan kunt u Retourformulier opnieuw downloaden. 

3. Knip het adres op het retourformulier uit en plak dit duidelijk zichtbaar op uw retourpakket. Zorg dat u eigen adres niet zichtbaar is om verwarring te voorkomen. Probeert u zoveel mogelijk gebruik te maken van de orginele verpakking. Onze verpakking is zo gemaakt dat u hetzelfde pakketje kunt gebruiken voor het retourneren. 

4. Lever uw pakketje in bij een postpunt en bewaar uw Track & Trace code zorgvuldig. Dit is uw retourbewijs. Het retouradres kunt u vinden op het retourformulier. 

5. Uw retourmelding wordt binnen 14 dagen na ontvangst verwerkt. U krijgt het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde items binnen deze termijn terug. Als een product is gebruikt of beschadigd kunnen wij de kosten voor de waardevermindering in rekening brengen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

6. Na het verwerken van jouw retourzending ontvang u direct een creditnota. Het aankoopbedrag wordt teruggestort via dezelfde methode als waar de bestelling mee betaald is:

- IDeal: Het aankoopbedrag staat binnen drie werkdagen weer op uw rekening

- MasterCard/Visa: Het aankoopbedrag staat binnen drie werkdagen weer op uw creditcard overzicht

- PayPal: Het aankoopbedrag staat binnen drie werkdagen weer op uw PayPal rekening

- BANCONTACT/KBC: Het aankoopbedrag staat binnen drie werkdagen weer op uw rekening 

- Afterpay, Het aankoopbedrag wordt verrekend met uw factuur. (Klik hier voor meer informatie over Afterpay) Als u voor achteraf betalen heeft gekozen, zullen wij het proces stopzetten (als u alles terug heeft gestuurd) of het bedrag aanpassen (als u een gedeelte heeft geretourneerd).

 

Heeft u na 14 dagen na de verzending van uw retour nog geen bericht van ons ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice met vermelding van je factuurnummer.


Ruilen

Op dit moment is het niet mogelijk om uw artikel te ruilen. U kunt het beste het nieuwe product bestellen en het oude product terugsturen via het retourproces zoals hierboven beschreven. Dit is de snelste en makkelijkste manier om uw producten zo snel mogelijk in huis te hebben!

 

Retouradres

BOUFFANTE.COM
ROER 46
3068 LE ROTTERDAM
NEDERLAND

T:   010-2519873
M:  06-34079527

E:  info@bouffante.nl