• Alle producten uit vooraad geleverd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 18:00 besteld is volgende dag in huis*
  • Achteraf betalen mogelijk

Retourneren & Ruilen

Retourneren

Wilt u de gehele bestelling retourneren? de in ontvangst genomen artikelen dient u binnen 21 dagen terug te sturen naar onderstaand retouradres bouFFante.com zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort exclusief de verzendkosten.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw IBANNUMMER nodig. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan bouFFante.com heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 
Reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na ontvangst van een retourzending aan u terugbetaald.

Afkoelperiode

U heeft bij bouFFante bovenop de wettelijke 7 werkdagen nog eens 14 dagen afkoelperiode dat maakt een totaal van van 21 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 5 van onze algemene voorwaarden.Retouradres

BOUFFANTE.COM
ROER 46
3068 LE ROTTERDAM
NEDERLAND

EMAIL: INFO@BOUFFANTE.NL

tel: 010-2519873

tel: 06-34079527