Go Dandy

Go Dandy

Was de choker iets van dat wat opa vroeger in de weekenden droeg. Met de opkomst van de hipster en dandytrend is de choker weer helemaal actueel in het modebeeld, ook wel genoemd stropdassjaal of Ascot cravat. Meestal wordt de choker in het open boord van een het shirt gedragen of lekker over the top in de hals van de kamerjas.

Voor de dandy vormt het een duidelijk mode statement tegenover mainstream fashion dat niet alleen meer is gereserveerd voor de directeur op casual Friday of ter opfleuring van een saai overhemd.
Ook als je niet tot de gelederen van Hipster, Geek of Dandy gerekend kan worden draag je de choker bij die gelegenheden waarbij het niet zo formeel hoeft te zijn,maar waar je je zonder stropdas of vlinderstrik niet passend gekleed voelt. 
De choker ligt tussen sportieve en formele kleding.

De stropdassjaal / choker heeft veelal traditionele designs als polka dots en jacquard geweven paisley motieven uitgevoerd in zijde of polysatijn.
bouFFante voert sinds kort een Ascot cravat / choker assortiment dat zich blijft ontwikkelen En van plan is net zo uitgebreid te worden als het  vlinderstrikken en luxe bretels
assortiment.


Go Dandy go bouFFante !

Gerelateerde producten